دستور پخت

پاپ کورن مرغ اسپایسی

پاپ کورن مرغ اسپایسی

یک غذای فوق العاده خوشمزه را می خواهیم به شما آموزش دهیم . این غذا در زمان کوتاه ۱۰دقیقه ای به سادگی قابل تهیه است تا هنگامی که با کمبود وقت روبرو هستید نگران تهیه غذا نباشید. پاپ کورن مرغ اسپایسی غذایی است که با موادی بسیار ساده تهیه می شود . این غذا را درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

پاپ کورن مرغ اسپایسی

  • زمان آماده سازی ۴ دقیقه
  • زمان پخت ۶ دقیقه

مواد لازم :

  • ۱۵۰ میلی لیتر روغن مایع سرخ کردنی
  • ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
  • ۷۵ میلی لیتر شیر پرچرب
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  • ۲۵۰ گرم سینه مرغ تقسیم شده به تکه های کوچک
  • ۵۰ گرم آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری ادویه کاجون . این ادویه به شکل ساده شامل ( پودر پیاز ، پودر سیر ، پودر آویشن ، پاپریکا ) می باشد.
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن را در یک ماهیتابه ی گود گرم می کنیم . حرارت آن حدودا ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد. در ضمن سفیده ی تخم مرغ را در یک ظرف به آرامی هم می زنیم و سپس شیر را اضافه می کنیم . بعد از کمی هم زدن پاپریکارا به آن اضافه می کنیم . برای مزه دار کردن مرغ آن را به این مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم . در یک ظرف دیگر آرد را با ادویه کاجون مخلوط می کنیم . تکه های مرغ را از داخل سفیده ی تخم مرغ و شیر در می آوریم و داخل آرد و ادویه می اندازیم و خوب هم می زنیم تا همه جای تکه های مرغ به آرد آغشته شود . سپس آن ها را داخل روغنی که از قبل داغ شده است می اندازیم تا کاملا سرخ شود ، درآخر با یک کفگیر آن ها را خارج کرده و روی دستمال می گذاریم تا روغن آن گرفته شود . برای سرو آن می توانید از سس مایونز با پیازچه ی خرد شده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *