در این نوشته قصد داریم طبق روال گذشته یک غذای ۱۰ دقیقه ای بسیار هیجان انگیز و لذیذ را که با موادی ساده قابل تهیه است آموزش دهیم . میگو نارگیلی ترد غذایی است که با درست کردن آن حتما همیشه به سراغ آن می روید. این غذا را درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
میگو نارگیلی ترد
- زمان آماده سازی ۶ دقیقه
- زمان پخت : ۳ تا ۴ دقیقه
مواد لازم :
- ۳۵ گرم نان سوخاری یا آرد سوخاری
- ۷۵ گرم نارگیل خشک شده یا پودر نارگیل
- ۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت
- ۱ عدد سفیده تخم مرغ
- ۱۵۰ میلی گرم روغن آفتابگردان
- ۲۵۰ گرم شاه میگو پوست کنده خام
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
مواد لازم جهت سرو : برش لیمو ترش و سس چیلی شیرین
طرز تهیه :
۱ ) نان سوخاری یا خشک و نارگیل خشک شده را داخل غذاساز می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا هر دو پودر شوند و داخل یک کاسه می ریزیم.
۲ ) آرد ذرت را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و داخل یک بشقاب قرار می دهیم.
۳ ) داخل یک کاسه به آرامی سفیده تخم مرغ را هم می زنیم.
۴ ) روغن را داخل یک تابه بزرگ و گود تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
۵ ) شاه میگو را داخل آرد ذرت مزه دار شده می غلطانیم و تکان می دهیم تا آرد اضافی آن بریزد. سپس آنها را داخل سفیده تخم مرغ زده شده می ریزیم و پس از آن در مخلوط آرد سوخاری و پودر نارگیل می غلطانیم.
۶ ) بعد از این مراحل میگو ها را ۳-۴ دقیقه داخل روغن داغ شده می اندازیم تا به آرامی سرخ شده و قهوه ای-طلایی شوند. آنهارا با یک کفگیر از روغن بیرون آورده و روی دستمال آشپزخانه تمیز گذاشته تا اضافه روغن آن گرفته شده و ترد شوند.
در آخر همراه با برش های لیمو و سس چیلی آنها را سرو می کنیم.