دستور پخت

میگو نارگیلی ترد

میگو نارگیلی ترد

در این نوشته قصد داریم طبق روال گذشته یک غذای ۱۰ دقیقه ای بسیار هیجان انگیز و لذیذ را که با موادی ساده قابل تهیه است آموزش دهیم . میگو نارگیلی ترد غذایی است که با درست کردن آن حتما همیشه به سراغ آن می روید. این غذا را درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

میگو نارگیلی ترد

  • زمان آماده سازی ۶ دقیقه
  • زمان پخت : ۳ تا ۴ دقیقه

مواد لازم :

  • ۳۵ گرم نان سوخاری یا آرد سوخاری
  • ۷۵ گرم نارگیل خشک شده یا پودر نارگیل
  • ۴ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ۱ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱۵۰ میلی گرم روغن آفتابگردان
  • ۲۵۰ گرم شاه میگو پوست کنده خام
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

مواد لازم جهت سرو :  برش لیمو ترش و سس چیلی شیرین

طرز تهیه :

۱ ) نان سوخاری یا خشک و نارگیل خشک شده را داخل غذاساز می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا هر دو پودر شوند و داخل یک کاسه می ریزیم.

۲ ) آرد ذرت را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و داخل یک بشقاب قرار می دهیم.

۳ ) داخل یک کاسه به آرامی سفیده تخم مرغ را هم می زنیم.

۴ ) روغن را داخل یک تابه بزرگ و گود تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

۵ ) شاه میگو را داخل آرد ذرت مزه دار شده می غلطانیم و تکان می دهیم تا آرد اضافی آن بریزد. سپس آنها را داخل سفیده تخم مرغ زده شده می ریزیم و پس از آن در مخلوط آرد سوخاری و پودر نارگیل می غلطانیم.

۶ ) بعد از این مراحل میگو ها را ۳-۴ دقیقه داخل روغن داغ شده می اندازیم تا به آرامی سرخ شده و قهوه ای-طلایی شوند. آنهارا با یک کفگیر از روغن بیرون آورده و روی دستمال آشپزخانه تمیز گذاشته تا اضافه روغن آن گرفته شده و ترد شوند.

در آخر همراه با برش های لیمو و سس چیلی آنها را سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *