دستور پخت

دسر توت فرنگی

برای تهیه این دسر توت فرنگی شما به جای توت فرنگی میتوانید میوه های دیگری را هم استفاده کنید ( مانند انبه، هلو و …)

میتوانید برای طعم بهتر یک قاشق چای خوری عصاره وانیل هم به خامه زده شده اضافه کنید.

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان پخت : ۰ دقیقه

زمان استراحت : ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

۳۴۰ گرم توت فرنگی

۱۰۰ گرم شکر

۲۴۰ میلی لیتر خامه غلیظ

شیرینی یا بیسکوییت برای تزئین

ابزار مورد نیاز

تخته برش ، چاقو ، ۲ کاسه ، غذاساز ، لیسک لاستیکی یا سیلیکونی ، همزن دستی

مواد مغذی برای هر نفر

۳۱۰ کالری

۲ گرم پروتئین

۱۹ گرم چربی

۳۲ گرم کربوهیدرات

شکر توت فرنگی کاسه

مرحله ۱ از ۴

۳۴۰ گرم توت فرنگی ، ۵۰ گرم شکر

تخته برش ، چاقو ، کاسه 

توت فرنگی ها را بشویید و شاخه های آن ها را جدا کنید. سپس آنها را ۴ قسمت کنید و نصف شکر را با آن مخلوط کنید. ۱۰ دقیق صبر کنید و کمی آن را هم بزنید

توت فرنگی کاسه غذاساز

مرحله ۲ از ۴

غذا ساز ، لیسک

نصف توت فرنگی ها را بهمراه آب داخل ظرف آن در غذا ساز بریزید و آن را پوره کنید

خامه توت فرنگی کاسه لیسک

مرحله ۳ از ۴

۲۴۰ میلی لیتر خامه غلیظ ، ۵۰گرم شکر

کاسه ، همزن دستی

خامه و شکر را خوب با هم، هم بزنید. سپس آن را آرام با پوره توت فرنگی مخلوط کنید

دسر توت فرنگی لیوان خامه بیسکوئیت

مرحله ۴ از ۴

بیسکوییت یا شیرینی برای تزئین

باقی مانده توت فرنگی ها و توت فرنگی همراه خامه را به صورت لایه ای در ظرف پذیرایی قرار دهید و آنرا با بیسکوئیت یا شیرینی مورد علاقه خود تزئین کنید.

این دسر را یا بلافاصله سرو کنید یا ۱-۲ ساعت در یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید.

source: kitchenstories.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *