دستور پخت

هات چاکلت کلاسیک با خامه

هات چاکلت کلاسیک با خامه

طرز تهیه هات چاکلت کلاسیک با خامه زده شده :


زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه


مواد لازم برای ۲ نفر :

  • ۱۰۰گرم شکلات تلخ و شیرین
  • ۶۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۴عدد میخک
  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه زده شده
  • ۲ قاشق چای خوری تراشه های شکلاتی

ابزار مورد نیاز :


تخته برش ، چاقو ، شیرجوش ، همزن ، جای چای تخم مرغی ، فنجان اندازه گیری


مواد مغذی برای هر نفر :

  • ۵۵۶ کالری
  • ۱۶ گرم پروتئین
  • ۳۷ گرم چربی
  • ۴۰ گرم کربوهیدرات


مرحله ۱:


۱۰۰ گرم شکلات تلخ و شیرین، تخته برش ، چاقو
شکلات ها را با چاقو به شکل تراشه های شکلات در آورید.

هات چاکلت کلاسیک با خامه


مرحله ۲:


۶۰۰ میلی لیتر شیر،۴ میخک، شیر جوش و جای چای تخم مرغی


شیر را در شیرجوش ریخته و به صورت ملایم گرم کنید. با استفاده از جای چای تخم مرغی میخک را اضافه کنید. سپس شکلات های خرد شده را داخل شیر بریزید و به آرامی هم بزنید تا حل شوند. این ترکیب را ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید و هر از گاهی آن را هم بزنید.

هات چاکلت کلاسیک با خامه


مرحله ۳:


۱۰۰ میلی لیتر خامه ، فنجان اندازه گیری و همزن
با همزن خامه را در ظرف اندازه گیری خوب هم بزنید تا سفت شود.

هات چاکلت کلاسیک با خامه


مرحله ۴:


۲ قاشق چای خوری خرده شکلات،میخک را از شیرجوش خارج کرده و شکلات داغ را در فنجان ها بریزید. سپس خامه زده شده را روی آن ها بریزید و با خرده شکلات تزئین کنید و از این نوشیدنی لذت ببرید.

هات چاکلت کلاسیک با خامه

source: kitchenstories.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *