دستور پخت

خوراک مکزیکی تن با سالسا

خوراک مکزیکی تن با سالسا

اگر زمان کوتاهی دارید تا غذایی را برای خود و خانواده آماده کنید پیشنهاد می کنیم با غذا های ۱۰ دقیقه ای که برای شما طرز تهیه ی آن را آموزش می دهیم همراه شوید . در این متن شما با طرز تهیه ی خوراک مکزیکی تن با سالسا آشنا می شوید .

خوراک مکزیکی تن ( ماهی تن ) با سالسا

  • آماده سازی ۴ دقیقه
  • زمان پخت ۴ تا ۶ دقیقه

مواد لازم :

  • ۱ عدد نان ترد ترتیلا
  • ۲ قاشق غذا خوری سس سالسا
  • ۲ عدد پیازچه ریز خرد شده
  • ۷۵ گرم تن ماهی آب گرفته شده
  • ۵۰ گرم ذرت شیرین کنسروی
  • ۷۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
  • روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه :

  • ۱ عدد نان ترتیلا یا نان پیتا را روی یک بشقاب می گذاریم و سس سالسا را روی نان می مالیم ( پخش می کنیم ) سپس مواد شامل :  پیازچه ، تن ، ذرت شیرین ، و پنیر را روی نان می ریزیم و نان دوم را روی آن می گذاریم.
  • یک ماهیتابه ی بزرگ را گرم می کنیم و با روغن زیتون آن را چرب می کنیم و نان را همراه با مواد روی آن ، داخل ماهیتابه می گذاریم و با شعله ی ملایم برای ۲ تا ۳ دقیقه آن را گرم می کنیم و با یک کفگیر روی آن را فشار می دهیم تا پنیر آن آب شود.
  • یک بشقاب را روی نان بر می گردانیم و ماهیتابه را بر می گردانیم روی بشقاب و نان را دوباره داخل ماهیتابه قرار می دهیم تا طرف دیگر آن نیز برای ۲ تا ۳ دقیقه پخته و سرخ شود.
  • سپس از ماهیتابه خارج می کنیم و آن را به قطعات مساوی تقسیم می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *