دستور پخت

پیتزا ایتالیایی چیاباتا

پیتزا ایتالیایی چیاباتا

درست کردن یک پیتزا ی ساده و بسیار لذیذ را در زمان کوتاه تجربه کنید. مواد لازم برای این پیتزا به سادگی قابل تهیه است. در این نوشته شما با پخت یک پیتزای ایتالیایی آشنا خواهید شد ، آن را درست کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.

پیتزا ایتالیایی چیاباتا

  • آماده ساز ۲ دقیقه
  • زمان پخت ۶ تا ۸ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر :

  • خمیر آماده ی پیتزا ۱۵۰ گرم برای هر عدد و یا ۲ برش نان پیتا یا نان تست و نان ساندویچی هم در صورت نداشتن خمیر
  • ۴ قاشق غذا خوری ترشی انبه
  • ۱۲۰ گرم سینه مرغ گریل شده یا پخته
  • فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل قرمز کوچک دانه گرفته شده و خرده شده
  • ۱۲۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
  • ۲ قاشق غذا خوری گشنیز تازه و خرد شده
  • در صورتیکه دوست داشته باشید می توانید از زیتون حلقه ای هم استفاده کنید.

طرز تهیه :

فر را روشن کنید تا گرم شود و با ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد ، خمیر یا نان را روی کاغذ روغنی در یک ظرف مناسب فر قرار دهید ، و روی آن را با ترشی انبه بپوشانید .

تکه های مرغ گریل شده و فلفل قرمز و فلفل دلمه ای را روی آن قرار دهید.

در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید. پیتزا را داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود و حباب روی پنیر ایجاد شود و روی پنیر طلایی شود. پس از در آوردن از فر روی آن گشنیز خرد شده بریزید و آن را برش داده و با عزیزانتان میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *