برای تهیه این دسر توت فرنگی شما به جای توت فرنگی میتوانید میوه های دیگری را هم استفاده کنید ( مانند انبه، هلو و …)
میتوانید برای طعم بهتر یک قاشق چای خوری عصاره وانیل هم به خامه زده شده اضافه کنید.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۰ دقیقه
زمان استراحت : ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۴۰ گرم توت فرنگی
۱۰۰ گرم شکر
۲۴۰ میلی لیتر خامه غلیظ
شیرینی یا بیسکوییت برای تزئین
ابزار مورد نیاز
تخته برش ، چاقو ، ۲ کاسه ، غذاساز ، لیسک لاستیکی یا سیلیکونی ، همزن دستی
مواد مغذی برای هر نفر
۳۱۰ کالری
۲ گرم پروتئین
۱۹ گرم چربی
۳۲ گرم کربوهیدرات
مرحله ۱ از ۴
۳۴۰ گرم توت فرنگی ، ۵۰ گرم شکر
تخته برش ، چاقو ، کاسه
توت فرنگی ها را بشویید و شاخه های آن ها را جدا کنید. سپس آنها را ۴ قسمت کنید و نصف شکر را با آن مخلوط کنید. ۱۰ دقیق صبر کنید و کمی آن را هم بزنید
مرحله ۲ از ۴
غذا ساز ، لیسک
نصف توت فرنگی ها را بهمراه آب داخل ظرف آن در غذا ساز بریزید و آن را پوره کنید
مرحله ۳ از ۴
۲۴۰ میلی لیتر خامه غلیظ ، ۵۰گرم شکر
کاسه ، همزن دستی
خامه و شکر را خوب با هم، هم بزنید. سپس آن را آرام با پوره توت فرنگی مخلوط کنید
مرحله ۴ از ۴
بیسکوییت یا شیرینی برای تزئین
باقی مانده توت فرنگی ها و توت فرنگی همراه خامه را به صورت لایه ای در ظرف پذیرایی قرار دهید و آنرا با بیسکوئیت یا شیرینی مورد علاقه خود تزئین کنید.
این دسر را یا بلافاصله سرو کنید یا ۱-۲ ساعت در یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید.
source: kitchenstories.com