سالاد تبوله
دستور تهیه سالاد تبوله :
اگر جعفری زیادی دارید که روی دستتون مونده تهیه سالاد تبوله خاورمیانه ای (شرقی) کلاسیک بهترین راه مصرف آن است . مخلوطی از فیبرها و مواد معدنی همراه با طعم تازگی که بهترین همراه برای کباب های پر ادویه و دیگر گوشت های با سس های مدیترانه ی شرقی است.
ترکیبات :
1 فنجان بلغور گندم
نمک وپودر فلفل تازه ( فلفل تازه پودر شده ، ساییده شده )
1 فنجان یا 250 میلی لیتر آب جوش
1 عدد خیار بزرگ خرد شده
1 فنجان (185 گرم ) گوجه ی گیلاسی نصف شده
1 فنجان (45 گرم )جعفری خرد شده
4/1 فنجان نعنای تازه خرد شده یا (10 گرم )
4/1 فنجان یا 20 گرم پیاز چه ی نازک خرد شده ی قسمت های سبز روشن و سفید
4/1 فنجان یا 60 میلی لیتر آب لیموی تازه
3 قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص
4/1 قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی شیرین
بلغور را داخل ظرفی که حرارت را ثابت نگه می دارد بریزد سپس نمک را در آب در حال جوشیدن حل کنید و آب جوش را روی بلغور ها بریزید ودر ظرف را محکم ببندید. و آنرا در دمای محیط به مدت 30 دقیقه نگه داری. بلغور ها آب را جذب کرده و متورم و شکفته و نرم می شوند.
پس از آن خیار – گوجه فرنگی – جعفری – نعنا – پیازچه – آب لیمو – روغن زیتون و فلفل فرنگی شیرین را به بلغور اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
آب لیمو را با نمک و فلفل طعم دار کرده و در آن را بسته ( یا روی آنرا پوشانده ) و در در دمای محیط برای یک ساعت کنار بگذارید و اجازه بدهید تا طعم های مختلف با هم مخلوط شوند و به اصطلاح جا بیافتند. سپس آنرا برای 4 تا 6 نفر سرو کنید.
پس از تهیه این سالاد خوشمزه نظرات٬ انتقادات و پیشنهاد های خود را با ما در میان بگذارید.
همچنین شما می توانید برای تازه نگه داشتن این سالاد از ظروف دسرخوری گلس لاک استفاده نمایید.