سالاد

سالاد تبوله

سالاد تبوله

دستور تهیه سالاد تبوله :

اگر جعفری زیادی دارید که روی دستتون مونده تهیه سالاد تبوله خاورمیانه ای (شرقی) کلاسیک بهترین راه مصرف آن است . مخلوطی از فیبرها و مواد معدنی همراه با طعم تازگی که بهترین همراه برای کباب های پر ادویه و دیگر گوشت های با سس های مدیترانه ی شرقی است.

 

ترکیبات :

۱ فنجان بلغور گندم

نمک وپودر فلفل تازه ( فلفل تازه پودر شده ، ساییده شده )

۱ فنجان یا ۲۵۰ میلی لیتر آب جوش

۱ عدد خیار بزرگ خرد شده

۱ فنجان (۱۸۵ گرم ) گوجه ی گیلاسی نصف شده

۱ فنجان (۴۵ گرم )جعفری خرد شده

۴/۱ فنجان نعنای تازه خرد شده یا (۱۰ گرم )

۴/۱ فنجان یا ۲۰ گرم پیاز چه ی نازک خرد شده ی قسمت های سبز روشن و سفید

۴/۱ فنجان یا ۶۰ میلی لیتر آب لیموی تازه

۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص

۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی شیرین

 

بلغور را داخل ظرفی که حرارت را ثابت نگه می دارد بریزد سپس نمک را در آب در حال جوشیدن حل کنید و آب جوش را روی بلغور ها بریزید ودر ظرف را محکم ببندید. و آنرا در دمای محیط به مدت ۳۰ دقیقه نگه داری. بلغور ها آب را جذب کرده و متورم و شکفته و نرم می شوند.

پس از آن خیار – گوجه فرنگی – جعفری – نعنا – پیازچه – آب لیمو – روغن زیتون و فلفل فرنگی شیرین را به بلغور اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

آب لیمو را با نمک و فلفل طعم دار کرده و در آن را بسته ( یا روی آنرا پوشانده ) و در در دمای محیط برای یک ساعت کنار بگذارید و اجازه بدهید تا طعم های مختلف با هم مخلوط شوند و به اصطلاح جا بیافتند. سپس آنرا برای ۴ تا ۶ نفر سرو کنید.

پس از تهیه این سالاد خوشمزه نظرات٬ انتقادات و پیشنهاد های خود را با ما در میان بگذارید.

همچنین شما می توانید برای تازه نگه داشتن این سالاد از ظروف دسرخوری گلس لاک استفاده نمایید.

 

سالاد تبوله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *