دستور تهیه سالاد تبوله :
اگر جعفری زیادی دارید که روی دستتون مونده تهیه سالاد تبوله خاورمیانه ای (شرقی) کلاسیک بهترین راه مصرف آن است . مخلوطی از فیبرها و مواد معدنی همراه با طعم تازگی که بهترین همراه برای کباب های پر ادویه و دیگر گوشت های با سس های مدیترانه ی شرقی است.
ترکیبات :
۱ فنجان بلغور گندم
نمک وپودر فلفل تازه ( فلفل تازه پودر شده ، ساییده شده )
۱ فنجان یا ۲۵۰ میلی لیتر آب جوش
۱ عدد خیار بزرگ خرد شده
۱ فنجان (۱۸۵ گرم ) گوجه ی گیلاسی نصف شده
۱ فنجان (۴۵ گرم )جعفری خرد شده
۴/۱ فنجان نعنای تازه خرد شده یا (۱۰ گرم )
۴/۱ فنجان یا ۲۰ گرم پیاز چه ی نازک خرد شده ی قسمت های سبز روشن و سفید
۴/۱ فنجان یا ۶۰ میلی لیتر آب لیموی تازه
۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون خالص
۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی شیرین
بلغور را داخل ظرفی که حرارت را ثابت نگه می دارد بریزد سپس نمک را در آب در حال جوشیدن حل کنید و آب جوش را روی بلغور ها بریزید ودر ظرف را محکم ببندید. و آنرا در دمای محیط به مدت ۳۰ دقیقه نگه داری. بلغور ها آب را جذب کرده و متورم و شکفته و نرم می شوند.
پس از آن خیار – گوجه فرنگی – جعفری – نعنا – پیازچه – آب لیمو – روغن زیتون و فلفل فرنگی شیرین را به بلغور اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
آب لیمو را با نمک و فلفل طعم دار کرده و در آن را بسته ( یا روی آنرا پوشانده ) و در در دمای محیط برای یک ساعت کنار بگذارید و اجازه بدهید تا طعم های مختلف با هم مخلوط شوند و به اصطلاح جا بیافتند. سپس آنرا برای ۴ تا ۶ نفر سرو کنید.
پس از تهیه این سالاد خوشمزه نظرات٬ انتقادات و پیشنهاد های خود را با ما در میان بگذارید.
همچنین شما می توانید برای تازه نگه داشتن این سالاد از ظروف دسرخوری گلس لاک استفاده نمایید.