پیتزا ایتالیایی چیاباتا
درست کردن یک پیتزا ی ساده و بسیار لذیذ را در زمان کوتاه تجربه کنید. مواد لازم برای این پیتزا به سادگی قابل تهیه است. در این نوشته شما با پخت یک پیتزای ایتالیایی آشنا خواهید شد ، آن را درست کرده و در کنار خانواده نوش جان کنید.
پیتزا ایتالیایی چیاباتا
- آماده ساز 2 دقیقه
- زمان پخت 6 تا 8 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر :
- خمیر آماده ی پیتزا 150 گرم برای هر عدد و یا 2 برش نان پیتا یا نان تست و نان ساندویچی هم در صورت نداشتن خمیر
- 4 قاشق غذا خوری ترشی انبه
- 120 گرم سینه مرغ گریل شده یا پخته
- فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل قرمز کوچک دانه گرفته شده و خرده شده
- 120 گرم پنیر موزارلا رنده شده
- 2 قاشق غذا خوری گشنیز تازه و خرد شده
- در صورتیکه دوست داشته باشید می توانید از زیتون حلقه ای هم استفاده کنید.
طرز تهیه :
فر را روشن کنید تا گرم شود و با 200 درجه ی سانتی گراد ، خمیر یا نان را روی کاغذ روغنی در یک ظرف مناسب فر قرار دهید ، و روی آن را با ترشی انبه بپوشانید .
تکه های مرغ گریل شده و فلفل قرمز و فلفل دلمه ای را روی آن قرار دهید.
در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید. پیتزا را داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود و حباب روی پنیر ایجاد شود و روی پنیر طلایی شود. پس از در آوردن از فر روی آن گشنیز خرد شده بریزید و آن را برش داده و با عزیزانتان میل کنید.