طرز تهیه هات چاکلت کلاسیک با خامه زده شده :
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر :
- ۱۰۰گرم شکلات تلخ و شیرین
- ۶۰۰ میلی لیتر شیر
- ۴عدد میخک
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه زده شده
- ۲ قاشق چای خوری تراشه های شکلاتی
ابزار مورد نیاز :
تخته برش ، چاقو ، شیرجوش ، همزن ، جای چای تخم مرغی ، فنجان اندازه گیری
مواد مغذی برای هر نفر :
- ۵۵۶ کالری
- ۱۶ گرم پروتئین
- ۳۷ گرم چربی
- ۴۰ گرم کربوهیدرات
مرحله ۱:
۱۰۰ گرم شکلات تلخ و شیرین، تخته برش ، چاقو
شکلات ها را با چاقو به شکل تراشه های شکلات در آورید.
مرحله ۲:
۶۰۰ میلی لیتر شیر،۴ میخک، شیر جوش و جای چای تخم مرغی
شیر را در شیرجوش ریخته و به صورت ملایم گرم کنید. با استفاده از جای چای تخم مرغی میخک را اضافه کنید. سپس شکلات های خرد شده را داخل شیر بریزید و به آرامی هم بزنید تا حل شوند. این ترکیب را ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید و هر از گاهی آن را هم بزنید.
مرحله ۳:
۱۰۰ میلی لیتر خامه ، فنجان اندازه گیری و همزن
با همزن خامه را در ظرف اندازه گیری خوب هم بزنید تا سفت شود.
مرحله ۴:
۲ قاشق چای خوری خرده شکلات،میخک را از شیرجوش خارج کرده و شکلات داغ را در فنجان ها بریزید. سپس خامه زده شده را روی آن ها بریزید و با خرده شکلات تزئین کنید و از این نوشیدنی لذت ببرید.
source: kitchenstories.com