دستور پخت, صبحانه

پنکیک شیر پرچرب همراه با کمپوت آلبالو

پنکیک شیر پرچرب همراه با کمپوت آلبالو

پنکیک شیر پرچرب همراه با کمپوت آلبالو :

ما در این بخش روش آماده سازی پنکیک شیر پرچرب همراه با کمپوت آلبالو را به شما آموزش می دهیم . در بسیاری از خانه ها پنکیک برای میان وعده یا وعده ی صبحانه یک غذای سنتی است. به دلیل اینکه یک کیک پف کرده سبک است که با سس های ساده ای از کره و شربت های گیاهی گرفته تا گونه های متفاوتی از میوه های فصلی تازه سرو می شود. مراقب باشید با هم زدن زیاد مایه بدست آمده پنکیک را سفت نکنید.

 

مواد لازم برای تهیه ی کمپوت روی پنکیک :

  • ۱۸۰ گرم تمشک تازه
  • ۱۸۰ گرم شاتوت یا بلک بری تازه
  • ۱۸۰ گرم توت فرنگی
  • ۲ قاشق غذا خوری شکر
  • ۲ قاشق چایخوری آب لیمو ی تازه
  • ( در صورت در دسترس نبودن دو مورد اول می توانید فقط از توت فرنگی استفاده کنید .)

 

مواد لازم برای تهیه ی خود پنکیک :

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ فنجان یا ۳۱۵ گرم آرد الک شده ی چند منظوره
  • ۳ قاشق غذا خوری شکر
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چایخوری نمک تصفیه شده
  • ۲ و یک چهارم فنجان یا ۵۶۰ میلی لیتر  Butter milk یا شیر پر چرب
  • ۴ قاشق غذا خوری یا ۶۰ گرم کره ی نرم شده
  • ۱تا ۲ قاشق غذا خوری روغن گیاهی

شما می توانید برای اندازه گیری مقدار های گفته شده در قسمت بالا از ترازوی آشپزخانه استفاده نمایید تا از اشتباه در تهیه ی مقدار مواد جلوگیری شود و هم چنین اطمینان لازم را بدست آورید.

 

روش آماده ساز پنکیک شیر پرچرب همراه با کمپوت آلبالو  :

 

برای درست کردن کمپوت توت فرنگی ، تمشک ، شاه توت ، شکر و آب لیمو ی تازه را با هم در قابلمه ریخته و روی شعله ی متوسط گاز بگذارید تا آهسته به جوش بیاید . به جوشاندن حدوداً ۱۵ دقیقه ادامه می دهیم تا میوه ها نرم شده و آب آن غلیظ شود و به کف قابلمه بچسبند سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می دهیم تا کمپوت خنک شود تا به دمای اتاق برسد . سپس یا فوراً آنرا استفاده کرده و یا در داخل ظرف های در بسته ی بدون تبادل هوا قرار می دهیم که در این صورت می توانیم آنرا در یخچال تا یک هفته نگهداری کنیم.

برای درست کردن پنکیک ( ابتدا فر را با در درجه حرارت ۲۰۰ درجه ی فارنهایت و ۹۵ سانتی گراد گرم می کنیم. ) در یک کاسه بزگ تخم مرغ ها را خوب می زنیم تا کف کنند سپس آرد ، شکر ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر ، نمک ، شیر پر چرب ، کره و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا حدی که فقط مایه صافی داشته باشیم و گلوله ای باقی نماند. برای سهولت در مخلوط کردن می توانید از همزن برقی استفاده نمایید. از زیاد هم زدن آن خودداری نمایید.

با دقت یک ماهیتابه ی صاف نچسب را روی حرارت متوسط گاز می گذاریم تا گرم شود و کف آنرا با کمی روغن چرب می کنیم . سپس به نوبت با ملاقه به اندازه ۳/۱ فنجان از مایه برای هر پنکیک بر می داریم و در داخل ماهیتابه می ریزیم . آنرا میپزیم تا زمانی که حباب هایی روی سطح پنکیک پدیدار شود ، حدود ۱ تا ۲ دقیقه سپس آنرا بر می گردانیم تا طرف دیگر پنکیک هم طلایی مایل به قهوه ای شود ، ۲ تا ۳ دقیقه صبر می کنیم. سپس آن ها را روی یک کاغذ روغنی منتقل کرده و داخل فر بگذارید تا گرم بماند و به همین ترتیب پنکیکهای بعدی را نیز درست کنید . با این مواد می توانید ۱۶ پنکیک داشته با شید.

پنکیک شیرپرچرب همراه با کمپوت آلبالو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *